Dziecko a wychowanie Radości i Problemy Forum o dzieciach dla rodziców dzieci. Dziecko wychowanie, radości i problemy dorastającego dziecka. Forum dla rodziców małych i dużych dzieci. Porozmawiaj z innymi rodzicami i podziel się swoją wiedzą. Forum tematy: zdrowie dziecka, ciąża i poród, rozwój, dorastanie i wychowanie dzieci, niemowląta, noworodki, zabawy
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 9:29 pm Temat postu: POMOCY DROGIE MAMY
Witam Was wszystkie
Na początku chciałam każdej samotnie wychowującej mamie pogratulować odwagi oraz życzyć dużo szczęścia
Jestem studentką II roku pedagogiki i muszę przeprowadzić wywiad z pracownikiem socjalnym oraz z jedną samotną mamą - w tej sprawie też jestem tutaj...
Rozumiem, że możecie mieć opory, gdyż przyszła jakaś nowa osoba i od razu chce wiedzieć różne wątki z Waszego życia - jednak chciałam Was zapewnić, że ankieta nie będzie wykorzystana w żaden inny sposób jak tylko w celach badawczych.
Będę bardzo wdzięczna jak jakaś mama się zdecyduje.
Proszę o kontakt albo mailowo kaskalat@poczta.onet.pl
lub GG: 7468592